Sirenes

SireneEen alarmsysteem zonder sirenes is zoals een café zonder bier. De doelstelling is om eerst de indringer af te schrikken en wanneer deze toch tot actie overgaat, hem te verjagen.

En het alarmeren van de buurt, een goede verstandhouding met je naaste buren is hier dan ook geen overbodige luxe.

Buitensirene

Een mooie, moderne en goed zichtbare buitensirene zegt heel veel voor een kandidaat inbreker. Elke buitensirene dient zichtbaar te zijn vanaf de openbare weg en moet voorzien van een flitslamp en  dient te blijven knipperen tot dat het alarmsysteem met een geldige code wordt uitgeschakeld.

Binnensirene

Een binnensirene zal uzelf alarmeren bij elke onheil tijdens uw aanwezigheid bijvoorbeeld tijdens de nacht. Het irriterend geluid zal de indringer nog sneller verjagen. Daarom is het van belang dat de binnensirene op een centrale plaatst hangt en zeker niet ergens in het hoekje van een achterliggend lokaal.

Automatische verlichting

Automatische verlichting al dan niet gekoppeld met het alarmsysteem zet de indringer in het licht en op een loopje. Heel wat elektrische installaties van woningen worden meer en meer uitgerust met een domoticasystyeem, hiermee is het heel eenvoudig het alarmsysteem te koppelen en dat alle verlichting aangaat bij een alarmsituatie.

Een doeltreffende buitenverlichting rondom de woning met automatische inschakeling, kan een inbreker op andere gedachten brengen om bij u in te breken. Tegenwoordig met de LED verlichting kan men al veel bereiken en hou je het energieverbruik binnen de perken.

Buitensirenes, binnensirenes of automatische verlichting nodig?

ELVA Security helpt u graag bij de keuze van uw alarminstallatie. Aarzel niet en maak vandaag nog een afspraak.

  1. CAPTCHA