Mistmachines

Actieve beveiliging

Er gebeuren steeds meer ramkraken al dan niet met geweld. Daarvoor hebben wij de ideale oplossing. Houdt inbrekers op afstand. Een mistmachine is een betaalbaar toestel voor bedrijfszekerheid, en veiligheid en toch zeer discreet.

mistmachineDoel

Het doel van de mistmachine is het detecteren en doormelden van een inbraak. Dit gebeurt door middel van een alarmsirene, knipperlicht en/of automatische telefoonmelding naar vb. de meldkamer.
Een interventie van de politie duurt ongeveer 10 minuten voor ze ter plaatse zijn. Dieven weten dit en maken van de tijdsinterval gebruik om in enkele minuten toch nog zo veel mogelijk te stelen.

mistmachineIdeale oplossing

Daarom is een mistmachine de ideale oplossing. Dit toestel kan binnen enkele seconden heel de ruimte vol ondoorzichtige mist spuiten. De mist voorkomt dat inbrekers hun slag kunnen slaan, want de inbrekers zien niks meer. Deze mist heeft een zachte muntgeur, is kleurloos en laat na het optrekken geen sporen na. De uitgestoten mist zorgt dat de ogen nog nauwelijks functioneren en de ingebouwde binnensirene zorgt dat de oren van de inbrekers nog nauwelijks functioneren.

Wij geven 3 jaar garantie op de mistmachine.

  1. CAPTCHA