Inbraakbeveiliging

Inbraak in uw woning of bedrijf is een tragische ervaring.

InbraakMet als gevolg vernielingen:

  • een geforceerde deur,
  • stukgeslagen kasten,
  • alles is door elkaar gehaald,
  • andere dierbare voorwerpen worden beschadigd.

In privéwoningen is er naast de materiële schade vooral ook de emotionele impact. U voelt zich niet meer veilig in uw eigen woning nadat er een inbraak is geweest, nadat vreemde personen uw privacy hebben geschonden.

Beveiliging en preventie

Een oplossing voor dat probleem is eerder beveiliging en preventie. Beter dan het effectief betrappen van een indringer. En aansluitend is inbraakdetectie nodig om gevolg te kunnen geven aan de inbraak(poging).
Centrale

ELVA Security installeert en onderhoudt systemen voor de detectie van indringers. Die systemen zijn aan alle noden aangepast:

  • eenvoudig basissysteem
  • industriële systemen die deel uitmaken van goed bestudeerde beveiligingsconcepten.

Elektronische detectie

Het opsporen van een inbraak gebeurt op basis van elektronische detectie. Daarbij worden een aantal detectoren en/of magneetcontacten in de ruimten geplaatst, elk aangesloten op een centrale. Bij indringing gaat het alarm in werking en/of gaat de verlichting aan. Het is in eerste instantie de bedoeling de kandidaat inbreker uiterlijk te laten zien dat de woning is beveiligd (preventief karakter). Indien dit niet voldoende is, de inbreker zo snel mogelijk te detecteren.

De beste oplossing is een vaststelling voor een inbreker de woning of het pand binnendringt, dit is meestal een perimeterische of omtrekbeveiliging.

Detector Inbraakbeveiliging

Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie over inbraakbeveiliging?

Aarzel niet en contacteer ons.

  1. CAPTCHA