Camerabewaking

Camerabewaking is zichtbaar en heeft een afschrikkend  effect op personen met de intentie tot het ontvreemden  van zaken. Het digitale tijdperk heeft voor een ware ommekeer gezorgd en heeft nieuwe en betere oplossingen mogelijk gemaakt.

Het nut en het afschrikkende effect van camerabewaking heeft niet alleen privé personen overtuigd, ook grote bedrijven doen veelvuldig beroep op camerabewaking. Camera’s zijn alomtegenwoordig en zijn niet meer uit ons dagelijks leven weg te denken. Dat komt omdat de voordelen van camerabewaking in het verleden in die mate zijn bevestigd dat een leven zonder video’s  niet meer denkbaar is.

Ze leveren een bijdrage aan het verminderen van het onveiligheidgevoel. Voor bedrijven hebben ze nog andere voordelen. Ze bewaken niet alleen bepaalde plaatsen, maar de geregistreerde gebeurtenissen worden bewaard en kunnen, indien gewenst, gekoppeld worden aan kasregistratie. Desondanks is het afschrikkende effect van camerabewaking een van de grootste voordelen.

Door de populariteit van camerabewaking is deze vorm van beveiliging terecht gekomen in het straatje van productverkoop. Dat houdt in dat een dergelijke vorm van veiligheid als alleenstaand product wordt verkocht en het belangrijkste aspect ervan over het hoofd wordt gezien, nl. het concept.

Volledig concept

In de beveiligingsector geldt dat niet. ELVA Security biedt u namelijk een volledig concept aan, in overleg met het beschikbare budget dat voor handen is. Het concept van camerabewaking omvat immers ondermeer de zekerheid van service en de wettelijke toepasbaarheid. De wetgeving omtrent alarmsystemen en het beheer ervan zijn vastgelegd.

Het volledige bewakingconcept aan de hand van camera’s moet uitgebreid aan bod komen omdat het een grote invloed heeft op de uiteindelijke kost en prijsbepaling. ELVA Security kan u probleemloos wegwijs maken in de verschillende mogelijkheden en die zijn er ruimschoots voorhanden. U kunt ondermeer opteren voor budgetcamera’s en camera’s met hoge resolutie, infraroodverlichting, motorische zoomfunctie, asferische lenzen, enz.

De beelden die de camera’s registreren worden digitaal opgeslagen en ook de beeldverwerking is digitaal. Het ruime gamma van opslagmogelijkheden is beschikbaar voor winkeltoepassingen, KMO’s en grote bedrijven. Samen met u wordt de basisprogrammatie op punt gezet zodat er een maximale opslagcapaciteit voorradig is.

Afhankelijk van de wensen van de klant gaat dat van één week tot verschillende maanden. Controle is ook bij camerabewaking een belangrijk item waarin we u verschillende keuzes kunnen voorstellen. Gaande van afstandscontrole, bediening van de toestellen over een netwerk of via internet. U bepaalt hoe en  belangrijk, wie op welk tijdstip wat te zien krijgt.

Camerabewaking nodig?

ELVA Security zoekt samen met u naar de beste oplossing. Aarzel niet en maak nu een vrijblijvende afspraak.

  1. CAPTCHA